Hyvä ihonhoito – hyvä valinta jokapäiväiseen elämään

Näemme tärkeimpänä tehtävänämme ja tärkeänä osana perusarvojamme, että kaikki tuotteemme on valmistettu ja valmistettu eettisesti järkevällä tavalla. HELOSANIN pitäisi tuntua hyvältä käyttää sekä iholla että sydämessä. Huolellisesti valitut ainesosat yhdistettynä 75 vuoden kokemukseen ihonhoidosta johtavat tuotteisiin, jotka antavat iholle sen, mitä se tarvitsee palauttaakseen tasapainon ja luonnollisen kauneuden.

Hellävarainen ihonhoito luonnollisen tasapainon saavuttamiseksi

Ihon terveyttä ja turvallisuutta koskevien korkeiden vaatimustemme mukaisesti valitsemme tuotteisiimme ainesosat, jotka ovat turvallisia ja tukevat ihomme luonnollisia toimintoja. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kaikki HELOSAN-tuoteperheen tuotteet ovat ilman väriaineita, parfyymeja ja muita keinotekoisia hajusteita. Seuraamme jatkuvasti ainesosien kehitystä. Valitsemamme ainesosat ovat valittu huolella ja päivitetään siksi luonnollisena osana viimeisintä tietoa ainesosista. Meillä ei luonnollisesti ole valikoimassamme tuotteita, jotka sisältävät parabeeneja tai PHMB:tä.

Mieto ja hajusteeton ihonhoito ilman keinotekoisia tuoksuja. Eucalyptus Globulusta, joka on eteerinen öljy, jolla on hoitavia ominaisuuksia on lisätty antamaan raikas aromaattinen tuoksu.

Helosan® sisältää huolellisesti valittuja ainesosia, jotka yhdessä vahvistavat ja palauttavat ihon luonnollisen suojatasapainon. Vegaaninen ihonhoito kuivalle ja herkälle iholle.

Ei eläinkokeita ja 100 % vegaaninen

Meille HELOSANILLA vegaaniset ihonhoitotuotteet ovat itsestäänselvyys, eläinten ei yksinkertaisesti tarvitse olla mukana ihonhoitotuotteiden tuotannossa. Siksi HELOSAN-tuotteet sisältävät vain kasviperäisiä raaka-aineita eläinperäisen sijaan. Emme ole koskaan tehneet eläinkokeita kehitys- tai tuotantovaiheessa. Pidättäydymme myös tuotteiden myynnistä maissa, joissa on laki edellyttää tuotteiden testaamista eläimillä, esimerkiksi Kiinassa.

Ihoärsytystestit ilman huomautuksia ovat osoittaneet, että HELOSAN-tuotteet ovat hellävaraisia ​​herkälle iholle.