HELOSAN®

Koko perheen ihovoide vuodesta 1947

HELOSANIN juuret ovat Ruotsissa, mutta siitä on kehittynyt pohjoismainen ihonhoitobrändi. Meillä on vankka kokemus 40-luvun alusta lähtien, joten olemme täysin vakuuttuneita tehtävästämme; tarjota edullista ihonhoitoa, joka suojaa ja hoitaa ihoa – läpi koko elämän. Perustanamme ovat ystävälliset, mutkattomat tuotteet, jotka tasapainottavat ja tukevat ihon luonnollista uusiutumista. HELOSANILLA voit antaa ihollesi rakkautta vaivatta. Tuotteitamme voivat käyttää koko perhe, aikuiset ja lapset, ihmiset ja eläimet. Haluamme tehdä sinulle ihonhoidon helpoksi.

HELOSAN® – VOIDE, jolla on historiaa

HELOSAN®-voide lanseerattiin jo vuonna 1947, ja se kehitettiin alun perin lehmien haava- ja vetivoiteeksi.

Nykyään HELOSAN® on uskollinen monikäyttöinen ihovoide, jota voidaan käyttää suojaamaan ja lievittämään kuivaa ihoa sekä ihmisillä että eläimillä.

HELOSANIN KESTÄVÄ KEHITYS

Kestävä kehitys on tärkeä osa HELOSANIN arvoja. Pidämme erittäin tärkeänä pitkäaikaisen yhteistyön solmimista tavarantoimittajien kanssa, mikä takaa korkean laatutason ja resurssien kunnioittavan käytön. Pyrimme aina edistämään hyvää elämää kaikille vaarantamatta tulevien sukupolvien tarpeita.

VASTUU SEKÄ IHMISISTÄ JA ELÄIMISTÄ

Vastuullinen toiminta sekä luontoa, ihmisiä että eläimiä kohtaan on aina ollut tärkeä osa HELOSAN®in toimintaa. Turvallisuus- ja laadunvalvontamme varmistavat, että tuotteemme ovat korkealaatuisia ja että teemme helpoksi kaikkien ottaa askeleen kohti kestävää, mutta myös ystävällisempää maailmaa.