Helosan® Jalkavoide

Kun haluat saada pehmeät ja terveet jalat

Joka päivä suljemme jalkamme sukkiin, kenkiin tai saappaisiin. Se muuttaa ihon luonnollista kosteustasapainoa, iho kuivuu ja ärtyy se ja voi aiheuttaa pieniä halkeamia – mikä raivaa tietä bakteereille ja infektioille. HELOSAN® pitää huolta jaloistasi pehmentämällä kovettumia, kosteuttamalla kuivia ihoalueita ja vahvistamalla ihon suojakerrosta.

Helosan® Jalkavoide

Helosan® Jalkavoide on pehmittävä voide, jota voidaan käyttää päivittäin hoitamaan ja kosteuttamaan jalkojen ihoa. Rikastettu kosteutta sitovalla ja vahvistavalla urealla, joka pehmentää tehokkaasti kovettumia ja halkeamia, sekä maitohapolla, joka alentaa pH-arvoa ja ehkäisee pahaa hajua.

Nopeat faktat

  • Pehmentävä ja kosteuttava
  • Tehokas kovettumia ja ihon halkeamia vastaan
  • Estää pahaa hajua
  • Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita
  • Vegaani

Tuotekuvaus

HELOSAN® jalkavoide on riittoisa ja täynnä hoitavia ainesosia, jotka syväkosteuttavat jalkoja, pehmentävät kovettumia ja vähentävät halkeamien muodostumisen riskiä.

Se sisältää muun muassa ureaa, joka kosteuttaa tehokkaasti ja maitohappoa, joka sekä pehmentää että ehkäisee epämiellyttävää hajua. Jalkavoide sisältää myös eteeristä Eucalyptus Globulus -öljyä, joka yhdessä maitohapon kanssa antaa jaloille virkistävän tunteen koko päiväksi.

Helosan® Jalkavoide on hellävarainen iholle eikä sisällä hajusteita, väriaineita tai eläinperäisiä aineita.

Käyttö

Helosan® Jalkavoidetta voidaan käyttää jalkakylvyn jälkeen ja jalkojen päivittäiseen hoitoon. Tämä estää ihon kuivumista ja kovettumien muodostumista sekä hikoilevien jalkojen epämukavuutta. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme, että jalkavoidetta käytetään yöllä puuvillasukkien kanssa, jotta voiteella on aikaa vaikuttaa häiriöttä samalla, kun iho voi hengittää sukan puuvillakuitujen läpi.

Helosan® Jalkavoide sopii erinomaisesti myös kosteuttamaan erityisen kuivien ihoalueita esimerkiksi polvissa ja kyynärpäissä.

Ihonhoitovinkkejä

Opas: Näin saat pehmeät ja sileät jalat

Opas: Näin saat pehmeät ja sileät jalat

Opas: Näin saat pehmeät ja sileät jalat Ne kantavat meitä joka päivä, läpi elämän – jalkamme. Mutta ihan rehellisesti, kuinka hyvä olet osoittamaan jaloillesi niiden ansaitsemaa kiitollisuutta ja huolenpitoa? Tästä artikkelista löydät parhaat jalkojenhoitovinkkimme,...