HELOSAN® Original

Hellävarainen koko perheen ystävä!

Useimmat ihmiset tietävät, kuinka epämiellyttävä kuiva ja ärtynyt iho voi olla, eikä vain siksi, että se tekee ihosta usein punaisen ja hilseilevän, vaan se aiheuttaa myös usein kutinaa ja polttoa, ja kuten aina kutinan yhteydessä, on olemassa vaara, että ihoärsytykset leviävät edelleen. HELOSAN® pehmentää ja kosteuttaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa, suojaa kuivumiselta ja vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta.

Helosan® Ihovoide

Helosan® Original on testattu ihovoide, joka pehmentää, kosteuttaa ja suojaa ihoa kuivumiselta. Hellävarainen koostumus, joka sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka muistuttavat ihon luonnollisia suojarasvoja. Toimii yhtä hyvin vauvoille ja lapsille kuin aikuisillekin, ja sitä voidaan käyttää tarpeen mukaan (yhden tai useamman kerran päivässä). Sopii erityisen hyvin kuivalle, halkeilevalle, herkälle ja ärtyneelle iholle, jonka luonnollinen suoja on heikentynyt.

Nopeat faktat

  • Lievittää kuivaa ja herkkää ihoa
  • Suojaa ja antaa pitkäkestoisen kosteutuksen
  • Edistää ihon uusiutumista
  • Hellävarainen iholle
  • Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita
  • Vegaani

Päivittäinen suojaava ihonhoito

Helosan® on perheen erikoisvoide koko vartalon kuivalle ja herkälle iholle. Tarjoaa intensiivistä kosteutusta ja edistää terveen ihosuojan uusiutumista. HELOSAN® sisältää runsaasti rasvaa, mikä lisää ihon joustavuutta ja kosteuspitoisuutta. Samalla voide asettuu väliaikaiseksi suojakerrokseksi iholle, jolloin iholle jää aikaa kosteuttaa ja palauttaa sen luonnollinen tasapaino.

HELOSAN® ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Sisältää Eucalyptus Globulusta, joka on eteerinen öljy, jota on lisätty antamaan mieto raikas tuoksu.

Käyttö

HELOSAN® Original on ihanteellinen yleisvoide, jota voidaan käyttää sekä ihmisille että eläimille. Yksinkertaisesti yleisvoide, joka toimii yhtä hyvin raskaana olevan vatsan ja vauvojen herkälle iholle kuin kuiville käsille, tatuoidulle iholle ja nelijalkaisille ystävillemme. Levitä hoidettavalle iholle tarpeen mukaan (kerran tai useita kertoja päivässä).

HELOSANIN päivittäinen käyttö antaa iholle mahdollisuuden palauttaa ja säilyttää luonnollisen tasapainonsa.

Ihonhoitovinkkejä

Mikä aiheuttaa ihon kuivumisen?

Mikä aiheuttaa ihon kuivumisen?

Mikä aiheuttaa ihon kuivumisen?Kuiva iho on yleisin iho-ongelmien aiheuttaja ja syynä hieman yli 40 %:ssa ihotautilääkärillä käynneistä. Lue lisää kuivasta ihosta ja miksi kärsit siitä. Vastaamme kysymykseen siitä, mikä usein aiheuttaa kuivaa ihoa ja miten kuivuuteen...

IHONHOITOA SINULLE, JOKA TREENAAT

IHONHOITOA SINULLE, JOKA TREENAAT

IHONHOITOA SINULLE, JOKA TREENAATNiille, joilla on herkkä iho, tulee finnit ja epäpuhtaudet kuin kirje postissa hikisen treenin jälkeen, kun taas toisilla on ongelmia kuivan ja kutisevan ihon kanssa. Tässä artikkelissa selitämme, mistä se voi johtua, samalla kun...

Eteerinen öljy ihonhoidossa – Eucalyptus globulus

Eteerinen öljy ihonhoidossa – Eucalyptus globulus

Eteerinen öljy ihonhoidossa - Eucalyptus globulusEteeriset öljyt ja luonnolliset tuoksut eivät vaikuta meihin vain tuoksunsa kautta, vaan niillä on terapeuttinen ja ihoa hoitava vaikutus erityisten kasvi- ja tuoksuaineidensa ansiosta. Eteerinen öljy, jolla on raikas...