Äidin ja vauvan ihonhoito – tämä on pidettävä mielessä

Helosan® on mieto, kosteuttava ja hajusteeton voide, jota voidaan käyttää hyödyksi raskauden aikana, mutta myös sen jälkeen. Karin Norrbrink, Preglifin kätilö kertoo, miksi saatat tuntea tarvetta voidella itsesi raskauden jälkeen ja mitä hyötyä voi olla Helosanin kaltaisen miedon voiteen käytöstä.

Helosan® – Hellävarainen ihonhoito

Helosan®, on hellävarainen yleisvoide ja jossa on vähän huolella valittuja ainesosia ja ilman keinotekoisia hajusteita ja jota voidaan käyttää kuivalle ja herkälle iholle. Voide sisältää ihoystävällisiä rasvoja, jotka edistävät ihon omaa korjausprosessia ja auttavat säilyttämään ihon kimmoisuuden. Siksi sitä on mukavaa käyttää raskauden aikana ja sen jälkeen.

– Raskauden aikana ihosta tulee yleensä kuivempi, erityisesti vatsan kohdalta kun iho venyy. “Suosittelemme aina voidetta, jossa on mahdollisimman vähän lisäaineita, se on tärkeää myös raskauden jälkeen, kun pidät vauvaa lähelläsi” Karin Norrbrink sanoo.

Valitse mieto voide – Lue lisää Helosanista täältä linkkiläs mer om Helosan® här

Karin Norrbrink, laillistettu kätilö

Miksi saatat tuntea itsesi kuivaksi raskauden jälkeen

Raskauden jälkeen voi olla miellyttävää voidella itseäsi, koska nestettä kuluu paljon ja se aiheuttaa helposti kuivumista. Älä siksi unohda juoda runsaasti vettä.

– Raskauden aikana kerääntynyt neste poistuu synnytyksen jälkeen. Jos imetät, kulutat myös enemmän nestettä ja keho ottaa sen käytettävissä olevista resursseista. “Tämä voi johtaa kuivaan ihoon” Karin sanoo.

Helosan® lisää kosteutta ja suojaa ja sitä voidaan käyttää koko vartalolle, myös aroille ja kipeille nänneille imetyksen jälkeen.

Luo yhteys vauvaasi

Muutama viikko synnytyksen jälkeen on tärkeää, että sinä ja vauvasi säilytätte kehon luonnollisen tuoksun ja että vältät tuotteita, joissa on lisäaineita ja keinotekoisia aineita.

–  Kehon tuoksulla on suuri rooli lapsen ja äidin kiintymisessä toisiinsa, EEG-tutkimuksissa voi nähdä aivotoiminnan lisääntyvän, kun äiti tuntee lapsensa tuoksun. “Lisäksi vauvan iho on hyvin herkkä ja on tärkeää, että tuote on mahdollisimman ihoystävällinen ja hellävarainen”, Karin sanoo.

Helosanin mieto hajusteeton koostumus ja huolellisesti valitut ainesosat hoitavat vauvan herkkää ihoa. Voide ehkäisee ja lievittää ihottumaa, rohtumaa, ärsytystä ja kuivuutta, kuten vaippaihottumaa ja ärtynyttä punaista vauvan peppua. Lue lisää vauvan ihottumasta ja lasten kuivasta ja herkästä ihosta täältä.