GLYSERIINI IHONHOIDOSSA – MIKSI SITÄ KANNATTAA KÄYTTÄÄ

Jos sinulla on kuiva iho ja haluat parantaa sen joustavuutta, glyseriini on ihonhoidon ainesosa, jota sinun kannattaa käyttää. Glyseriinillä on monia ominaisuuksia, jotka antavat sinulle terveemmän ihon.

Glyseriini on yleisesti käytetty ainesosa ihonhoitotuotteissa, joihin sitä lisätään pääasiassa sen hyvien kosteutta sitovien ominaisuuksien vuoksi. Glyseriinillä on hämmästyttävä kyky imeä ja sitoa vettä ja sitten levitä iholle ja muodostaa nestevaraston, joka korjaa ihon päällimmäisen sarveiskerroksen. Säännöllinen käyttö auttaa pitämään ihosi terveenä, joustavana ja raikkaana. Sitä on erityisen hyvä käyttää talvella torjumaan talven kylmyyttä.

Glyseriinin hyödyt

  • Kosteuttaa ihoa

Glyseriini imee kosteutta ilmasta ja kosteuttaa tehokkaasti. Se imeytyy välittömästi ihoon ja saa sen näyttämään ja tuntumaan pehmeämmältä ja vahvemmalta heti levityksen jälkeen.

  • Vahvistaa ja suojaa ihoa

Glyseriini lisää orvaskeden paksuutta ja parantaa ihon suojakerrosta ympäristöä vastaan. Glyseriini myös lukitsee kosteuden ja estää sen haihtumisen käytön jälkeen, mikä auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa pitkällä aikavälillä.

  • Hoitaa ihoa

Glyseriini saa ulommat ihosolut kypsymään nopeammin ja auttaa soluja kasvamaan. Tällä tavalla se voi sekä lievittää akuuttia ärsytystä että parantaa ihon kimmoisuutta. Glyseriini toimii myös luonnollisena lääkkeenä sieni-infektioiden, kuten ekseeman ja psoriaasin hoitoon. Se vähentää mustelmia ja korjaa tartunnan saaneita kudoksia ja soluja nopeammin.

  • Tasoittaa ihoa

Ihon ikääntyessä se näyttää samealta ja altistuu ärsytykselle, punoitukselle ja monille muille haitoille, kuten kuivalle iholle, koska se menettää kykynsä säilyttää kosteutta. Ikääntymisen myötä iho muuttuu myös karheaksi, mutta glyseriinin säännöllinen käyttö voi ehkäistä kuivuusryppyjä, joista voi puolestaan ​​muodostua syvempiä ryppyjä.

Kosteuttavien ja pehmentävien ominaisuuksiensa ansiosta glyseriini on ehdoton ainesosa ihonhoitotuotteissa – ja tärkeä ainesosa Helosan® -tuotteissa!